پنجشنبه - ۶ اردیبهشت - ۱۴۰۳

جشنواره ملی فرهنگی، هنری، ادبی رفیق خوشبخت ما

محمد مشاک، دبیر کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه امیرالمؤمنین (ع) ، جشنواره ملی فرهنگی، هنری، ادبی ” رفیق خوشبخت ما” را در ارتباط با مؤلفه‌های ایثار و بشردوستی شهید حاج قاسم سلیمانی خواند و بیان داشت: این جشنواره در موضوعات و بخش‌های مختلفی برای تبیین سبک زندگی شهید حاج قاسم سلیمانی فعالیت می‌کند که از جمله آن‌ها می‌توان به تلاش برای تسکین آلام بشری، تأمین احترام انسان ها، حمایت از زندگی و سلامت انسان‌ها و کوشش در برقراری دوستی و تفاهم متقابل و صلح پایدار میان ملت‌ها اشاره کرد.

دبیر کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه امیرالمؤمنین (ع) با اشاره به قالب‌های برگزاری این جشنواره برای علاقه‌مندان عنوان داشت: علاقه مندان می‌توانند با ارسال شعر، روایت، مقاله، دلنوشته، فیلم نامه، نمایشنامه، اطلاع نگاشت، نقاشی، خوشنویسی، پوستر، فیلم کوتاه، انیمیشن، اپلیکیشن، پادکست و موشن گرافی در این جشنواره شرکت کنند.

گفتنی است، مهلت ارسال آثار تا۳۰بهمن ماه  می‌باشد و علاقه مندان می‌توانند آثار خود را در لینک سازمان جوانان javanan.rcs.rafigh بارگزاری کنند، همچنین در پایان این همایش با حضور خانواده شهید سلیمانی از نفرات برتر تجلیل خواهد شد.