جمعه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۳

تعیین سرپرست جدید مدیریت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه امیرالمومنین (ع)

به گزارش روابط عمومی دانشگاه امیرالمومنین (ع)، طی حکمی از سوی قائم مقام دانشگاه امیرالمومنین (ع) ، جناب آقای حسین خوانساری به عنوان سرپرست مدیریت تحصیلات تکمیلی منصوب گردید.

متن حکم دکتر سودانی به شرح زیر است:

همکار گرامی جناب آقای حسن خوانساری

سلام علیکم

با تبریک سالروز ازدواج حضرت امیرالمومنین (ع) و حضرت زهرا (س) جنابعالی را به عنوان سرپرست مدیریت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه منصوب می نمایم.

امید است با تکیه بر عنایات الهی و استمداد از ذوات مطهره معصومین سلام الله علیهم اجمعین و به مدد تجارب چندین ساله در واحد آموزشی، وظایف محوله را به نحو احسن به انجام رسانده و موجبات رضایت دانشجویان عزیز و اساتید محترم و هماران را فراهم نمایید.

با توجه به وضعیت خاص شیوع کرونا،هماهنگی با مسئولین فناوری به منظور برگزار کلاس های مجازی و آزمون مجازی دروس و نیز ارتباط با اساتید محترم در هرچه بهتر برگزار کرن مراحل آموزشی، ضرورت دارد.

امید است در پایان هر مرحله گزارشی از نحوه فعالیت و کیفیت برگزاری کلاس ها و آزمون ها و نیز فرایند فراغت از تحصیل دانشجویان به اینجانب ارائه فرمایید.

با آرزوی موفقیت روز افزون

ناصر سودانی