پنجشنبه - ۹ فروردین - ۱۴۰۳

برگزاری جلسه شورای آموزش دانشگاه

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال

به گزارش روابط عمومی دانشگاه امیرالمومنین (ع) ،شواری آموزشی دانشگاه در روز چهارشنبه مورخ 12 شهریور ماه در سالن جلسات دانشگاه به ریاست دکتر سودانی قائم مقام دانشگاه و با حضور تمام اعضای شورا  برگزار گردید.

در این جلسه مقرر گردید کلاس های ترم مهر  همانند ترم گذشته به صورت مجازی و در سامانه LMS برگزار و انتخاب واحد ترم  در تاریخ 22 و 23 شهریور ماه انجام خواهد شد.

همچنین مقرر گردید برای دانشجویانی که در زمان تعیین شده نتوانند انتخاب واحد انجام دهند تاریخ 26 شهریور ماه به عنوان زمان انتخاب واحد با تاخیر اعلام و طبق مصوبه شورا کلاس های ترم جدید از تاریخ 29 شهریور ماه شروع خواهد شد.

آخرین مصوبه شورا، زمان برگزاری آزمون جامع دکتری در دو رشته فقه و مبانی حقوق اسلامی و کلام شیعه بود که مقرر گردید این آزمون در تاریخ 17 شهریور ماه  برگزار شود