پنجشنبه - ۶ اردیبهشت - ۱۴۰۳

برگزاری دومین جلسه کمیته شورای آموزشی دانشگاه امیرالمومنین (ع)

به گزارش روابط عمومی دانشگاه امیرالمومنین (ع)، دومین جلسه کمیته شورای آموزشی با حضور اکثریت اعضا در روز شنبه مورخ 99/03/24 ساعت 14 برگزار شد.

در این جلسه که با ریاست جناب آقای شیشه بر برگزار گردید، مصوبات جلسه پیشین بررسی و اعضای کمیته نظرات نهایی خود را اعلام کردند و همچنین موارد زیر به تصویب اعضای شورا رسید

1.شروع آزمون های واحد خواهران از تاریخ 31 خرداد  و واحد برادران از 14 تیر ماه می باشد

2.ساعت برگزاری تمامی آزمون ها راس ساعت 14 می باشد

3.دانشجویان تا روز 3شنبه مورخ 99/03/27 مهلت دارند نسبت به تسویه حساب مالی خود اقدام نمایند.

4. دانشجویان خواهر پس از تسویه حساب در مهلت اعلام شده میتوانند نسبت به دریافت کارت ورود به جلسه اقدام نمایند.

5. مانور آزمون آزمایشی به مناسبت شهادت حضرت امام جعفر صادق(ع) در روز سه شنبه مورخ 99/03/27 راس ساعت 14 برگزار می گردد و به قید قرعه به 10نفر از شرکت کنندگان جوایزی اهدا خواهد شد.

اعضای کمیته شورای آموزشی

نام و نام خانوادگی سمت