شنبه - ۱ اردیبهشت - ۱۴۰۳

جلسه دفاع دو تن از دانشجویان کارشناسی ارشد رشته کلام شیعه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) اهواز، جلسات دو تن از دانشجویان رشته کلام شیعه دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) در سالن جلسات این دانشگاه، برگزار شد.

براساس این گزارش، حجت الاسلام علی لطفعلی زاده، دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته کلام شیعه از پایان نامه خود با موضوع «اثبات عصمت امیرالمؤمنین(ع) مبتنی بر حدیث معیت (علی مع القرآن و القرآن مع علی) در منابع اهل سنت و شیعه» دفاع کرد.

در این جلسه دفاعیه، حجت الاسلام دکتر سید علی نجاتی موسوی، به عنوان استاد راهنما، حجج اسلام دکتر فاطمی نژاد و سید محمد حسین شبری به عنوان اساتید داور و حجت الاسلام سید علی موسوی به عنوان استاد مشاور حضور داشتند.

پس از این جلسه، جلسه دفاعیه ابراهیم دوره، دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته کلام با موضوع «نقش نواب اربعه در آماده سازی شیعه در عصر ورود به غیبت کبری» برگزار شد.

در این جلسه دفاعیه، حجت الاسلام والمسلمین دکتر سید علی نجاتی موسوی به عنوان استاد راهنما، دکتر ناصر سودانی و حجت الاسلام دکتر سلمان نژاد به عنوان اساتید داور و حجت الاسلام سید محمد حسین شبری به عنوان استاد مشاور حضور داشتند.

گفتنی است، حجت الاسلام علی حسینی و رضا شیشه بر به عنوان نمایندگان امور پژوهش و امور آموزش و تحصیلات تکمیلی در جلسات دفاعیه حضور یافتند.