پنجشنبه - ۹ فروردین - ۱۴۰۳

نشست مشترک قائم مقام دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) و نماینده فرهنگی عتبه حسینی(ع) جهت همکاری های دوجانبه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) اهواز، نشست دوجانبه میان دکتر ناصر سودانی، قائم مقام دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) و حجت الاسلام والمسلمین دکتر فلاح منصوری، نماینده فرهنگی عتبه حسینی(ع) برگزار شد.

براساس این گزارش، در این نشست که سید رضا فاضلی، مدیر حراست دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) نیز همراه دکتر سودانی حضور داشت، مقرر شد تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) و عتبه حسینی(ع) در کربلای معلی، منعقد شود.

گفتنی است، بنا شد نسخه هایی از پایان نامه ها و رساله های مقاطع کارشناسی و دکترا که درباره امام حسین(ع) تدوین شده است در اختیار بخش پژوهش عتبه حسینی(ع) قرار گیرد و پایان نامه یا رساله های جدید با موضوع امام حسین(ع) و یا نهضت عاشورا مورد تشویق و حمایت عتبه قرار گیرد.

لازم به ذکر است، قرار است در سال جاری همایش امام حسین(ع) به میزبانی عتبه عالیه حسینی(ع) برگزار شود؛ در این همایش برای ارائه مقالات و سخنرانی، از اساتید و دانشجویان دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) دعوت بعمل آمد.