جمعه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۳

جلسه شورای اداری دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) برگزار شد

ستاره فعالستاره فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

به گزارش روابط عمومی دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) اهواز، جلسه شورای اداری دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) در واحد آموزش این دانشگاه برگزار شد.

براساس این گزارش، این جلسه جهت بررسی راهکارهای اطلاع رسانی و تبلیغات مناسب برای جذب دانشجو در مقطع کارشناسی در رشته های علوم قرآن و حدیث، فقه و مبانی حقوق اسلامی، کلام شیعه، زبان و ادبیات عرب، تاریخ اسلام، علوم تربیتی و اقتصاد اسلامی برگزار شد.

در این جلسه که به ریاست قائم مقام دانشگاه امیرالمؤمنین(ع)، دکتر ناصر سودانی و با حضور معاونین و مدیران ارشد دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) برگزار شد، بر تبلیغ و اطلاع رسانی مناسب و مطلوب برای جذب دانشجو در مقطع کارشناسی، تاکید شد.

همچنین در این نشست، میزان تعهد خدمت دانشجویان ورودی سال های نخست دانشگاه بررسی و شیوه محاسبه و به اجرا در آوردن آن مورد بحث قرار گرفت؛ در این جلسه مقرر گردید با تشکیل کمیته نحوه تشویق  دانشجویانی که هنوز با دانشگاه تسویه نکرده یا وضعیت فراغت از تحصیل آنان روشن نشده پیگیری و مساعدت های لازم صورت گیرد.