دوشنبه - ۱۷ اردیبهشت - ۱۴۰۳

دبیر کانون دانشگاهیان ایران اسلامی استان خوزستان عضویت ایران درپیمان بریکس راتبریک گفت

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه امیرالمومنین(ع):قائم مقام محترم دانشگاه امیرالمومنین (ع)آقای دکترناصرسودانی پیوستن جمهوری اسلامی ایران به پیمان جهانی بریکس را تبریک گفت وافزودند;
پذیرش عضویت جمهوری اسلامی ایران به پیمان جهانی بریکس بدون شک یک پیروزی سیاسی و کنشگری بین المللی اثربخش را رقم زده است. دشمنان قسم خورده ای که با تمام توان درصدد منزوی ساختن کشور عزیزمان بوده اند وآنانکه بزعم خود برای فروپاشی نظام مقدس ما روزشماری میکرده اند الآن انگشت به دهان درحیرت فرومانده اند.چه زیبا قرآن فرموده: «قل موتوا بغیظکم» ازخشم خود وباخشم خود بمیرید. ایران امروز به قله های پیروزی نزدیکتر شده است درهفته دولت ،جای سپاس وتقدیردارد.
 ناصرسودانی رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی خوزستان
ودبیر کانون دانشگاهیان ایران اسلامی استان خوزستان