جمعه - ۷ اردیبهشت - ۱۴۰۳

دیدار حجت الاسلام والمسلمین نبی زاده رئیس سازمان تبلیغات اسلامی خوزستان از دانشگاه امیرالمومنین (ع)

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره غیر فعال

دیدار  حجت الاسلام والمسلمین نبی زاده رئیس سازمان تبلیغات اسلامی خوزستان از دانشگاه امیرالمومنین (ع)

در این دیدار دکتر ناصر سودانی قائم مقام دانشگاه گزارشی از فعالیت های متنوع  علمی – آموزشی – پژوهشی – فرهنگی – تبلیغی و تعداد فارغ التحصیلان مقاطع دکتری و ارشد و کارشناسی دانشگاه در رشته های مختلف ارائه داده و از عزم دانشگاه برای توسعه همایش های بین المللی در موضوعات فکری و اعتقادی و برپایی کرسی های نظریه پردازی در سطح اساتید و کرسی های آزاد اندیشی در سطح دانشجویان خبر داد . همچنین همکاری سازمان تبلیغات را برای مشارکت در برگزاری همایش مهدویت ، فرصت ها و چالش ها که در مهر ماه 1400 برگزار خواهد شد را پیشنهاد داد که مورد استقبال  قرار گرفت .

همچنین پیشنهاد گردید تعدادی از پایان نامه های دانشجویان فارغ التحصیل در قالب کتاب و یا مقاله  به طبع برسد .

حجت الاسلام والمسلمین نبی زاده با تحسین فعالیت های دانشگاه اعلام آمادگی کردند که  تعامل و هماهنگی افزونتری بین این دو نهاد علمی – فرهنگی – تبلیغی صورت پذیرد.

در پایان رئیس سازمان تبلیغات اسلامی خوزستان از مجموعه های مختلف دانشگاه به ویژه ساختمان جدید که می تواند بستر فعالیت های علمی وپژوهشی بیشتر و بهتری باشد بازدید به عمل آوردند .