جمعه - ۱۰ فروردین - ۱۴۰۳

پخت ۳۰۰۰پرس غذا به همت بسیج دانشگاه امیرالمومنین(ع) با همکاری ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)

ستاره فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

به گزارش روابط عمومی دانشگاه امیرالمومنین(ع)،بسیج دانشگاه با همکاری ستاد اجرایی فرمان امام در روز غدیر اقدام به پخت 3 هزار پرس غذای گرم در میان نیازمندان نمود.

محمدجواد داودی، مسؤول بسیج دانشگاه امیرالمؤمنین بیان داشت: سه هزار غذای طبخ شده در میان نیازمندان مناطق حصیرآباد، منبع آب، کوی رمضان توزیع شد

داوودی به توزیع 200 بسته معیشتی در دهه ولایت میان نیازمندان مناطق از پیش تعیین شده اشاره کرد و افزود: در شب عید غدیر، نورافشانی منطقه امانیه به همت بسیجیان دانشگاه صورت گرفت.

وی با اشاره به قرارگاه مبارزه با کرونای بسیج دانشگاه امیرالمؤمنین گفت: 50 هزار ماسک، 20 هزار دستکش و دو هزار عدد ژل ضدعفونی کننده، تهیه و بصورت رایگان در میان اقشار کم درآمد توزیع شد.

مسؤول بسیج دانشگاه امیرالؤمنین خاطرنشان کرد: خط تولید ژل ضدعفونی کننده کماکان در قرارگاه مبارزه با کرونا ادامه دارد و ژل های تولیدی در اختیار اقشار از پیش مشخص شده قرار می گیرد.