جمعه - ۷ اردیبهشت - ۱۴۰۳

برگزاری جلسه شورای آموزشی دانشگاه امیرالمومنین(ع)

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال

به گزارش روابط عمومی دانشگاه امیرالمومنین(ع)، با توجه به  شرایط پیش بینی نشده و عدم برگزاری کلاس های حضوری دانشگاه، شورای آموزش تصمیم به برگزاری جلسه در تاریخ 99/03/20 جهت دریافت نقطه نظرات در زمینه نحوه برگزاری آزمون های پایان ترم کرد.
.
این جلسه که با حضور دکتر سودانی قائم مقام دانشگاه، جناب آقای شیشه بر مدیر آموزش و تحصیلات تکمیلی ،جناب حجت الاسلام حسینی مدیر پژوهشی ،جناب حجت الاسلام حریزاوی معاون فرهنگی و مدیر فن آوری اطلاعات، جناب آقای زارعی مدیر اداری مالی، جناب آقای خوانساری کارشناس آموزش ،سرکار خانم اقبال زاده مدیر واحد خواهران، جناب آقای سید ایمان موسوی و سرکار خانم فخرایی  نمایندگان اساتید، جناب آقای مشاک و سرکار خانم جعفری نمایندگان دانشجویان در سالن جلسات برگزار گردید.

در این جلسه که حدود 2 ساعت به طول انجامید اعضای جلسه نظرات خود را اعلام کردند و در نهایت موارد ذیل الذکر به تصویب رسید.
1.تمام آزمون های پایان ترم به صورت غیرحضوری برگزار گردد
2.تاریخ شروع آزمون های پایان ترم از 31 خرداد لغایت 31 تیر ماه می باشد

3.نحوه برگزاری آزمون در اختیار اساتید هر درس می باشد و هر استاد می تواند از روش آزمون تستی و تشریحی  به نسبت دلخواه استفاده نماید
4.اساتید همچنین میتوانند حضور و غیاب،نمرات مستمر و تحقیقات دانشجویان را در نمره پایان ترم لحاظ کنند
5.قبل از برگزاری آزمون های پایان ترم یک مانور آزمایشی برای آموزش دانشجویان به جهت استفاده صحیح از سامانه امتحان برگزار می گردد و زمان برگزاری این مانور کارشناسان آموزش پاسخگوی سوالات دانشجویان خواهند بود.
6. دریافت کارت ورود به جلسه آزمون های پایان ترم همانند ترم های گذشته ضروری است
7. مبلغی که به عنوان بودجه فرهنگی در شهریه هر ترم دانشجویان لحاظ می گردید این ترم از دانشجویان اخذ نخواهد شد .
همچنین مقرر گردید جلسه بعدی با حضور اعضای شورای آموزش به جهت بررسی سایر مسائل مربوط به آزمون های پایان ترم  در روز شنبه مورخ 99/03/24 ساعت 11 صبح در سالن جلسات دانشگاه برگزار گردد