جمعه - ۱۰ فروردین - ۱۴۰۳

برپایی نمایشگاه کتاب با موضوع مهدویت در واحد خواهران دانشگاه امیرالمؤمنین(ع)

به گزارش روابط عمومی دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) اهواز، نمایشگاه کتاب با موضوع مهدویت به همت امور فرهنگی واحد خواهران، در قسمت خواهران دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) اهواز، برپا شد و دقایقی پیش دکتر ناصر سودانی، قائم مقام دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) اهواز از این نمایشگاه بازدید به عمل آورد و این کار فرهنگی و مفید بخش خواهران را تحسین و تمجید کرد و آن را در بالا بردن سطح علمی و پژوهشی دانشجویان خواهر، تاثیر گذار دانست.

براساس این گزارش، هفتاد موضوع کتاب در این نمایشگاه وجود دارد و خواهران می توانند، به عنوان خرید که 20 درصد تخفیف دارد و نیز به عنوان مطالعه از این کتب استفاده کنند؛ کتب این نمایشگاه ویژه کودکان، نوجوانان و بزرگسالان است.

گفتنی است، این نمایشگاه قرار بود در ایام نیمه شعبان المعظم برپا شود؛ اما بدلیل تعطیلات بحران سیلاب، به تعویق افتاد.

لازم به ذکر است، نمایشگاه کتاب با موضوع مهدویت از روز گذشته آغاز و تا 3 روز این نمایشگاه پابرجا خواهد بود؛ همچنین، دانشجویان و اساتید خواهر می توانند از ساعت 8 صبح الی 20 شب از این نمایشگاه، بازدید کنند.