جمعه - ۷ اردیبهشت - ۱۴۰۳

پیام تبریک قائم مقام دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) به فرمانده جدید سپاه پاسداران

ستاره فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

به گزارش روابط عمومی دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) اهواز، دکتر ناصر سودانی، قائم مقام دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) طی پیامی، انتصاب سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی را به سمت فرماندهی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، تبریک گفت.

این پیام به شرح زیر است:

برادر گرامی سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی (زید مجده)

فرمانده محترم کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

سلام علیکم

افتخار خدمت در سپاه حق، به ویژه در بالاترین رده آن، توفیق عظیمی است که نصیب مردان بزرگ کارآزموده و استوار در برابر تند بادهای سخت، می شود. سپاه نیروی مقتدر الهی، بازوی توانمند ولایت و پشتیبان صادق عزت و کرامت ملت، توانسته است تمامی نقشه های شیطانی استکبار جهانی، آمریکای جنایتکار را در منطقه نقش برآب کند و با خنثی کردن توطئه های آن شیاطین علیه انقلاب و مردم وفادار و شهیدپرور ایران، خواب را از چشمان پلیدشان برباید. سپاه ثابت کرد با تکیه بر ایمان راسخ و اطاعت از رهبری الهی و مقاومت راستین در برابر ترفندهای دشمنان است که می توان در عرصه های گوناگون جنگ نرم و سخت، پیروز میدان و رقم زننده سرنوشت ملت بدست خود بودو حسرت را در دل بدخواهان کاشت. در چنین شرایطی بر دوش کشیدن پرچم مسؤولیت حساس فرماندهی کل سپاه  تکلیف سنگینی است که یقینا از عهده آن برادر مجاهد و افسر بلندپایه جبهه اسلام ناب محمدی(ص) برمی آید. تقارن انتصاب شایسته جناب عالی از سوی فرماندهی معزز کل قوا و رهبر فرزانه انقلاب اسلامی، حضرت آیت الله امام خامنه ای مدظله العالی با زادروز خجسته ذخیره الهی و تحقق بخش آرمان انبیاء حضرت خاتم الاوصیاء، صاحب العصر و الزمان(عج) نشان از ترسیم چشم انداز آن ماموریت سترگ است. ضمن عرض تبریک به آن سردار سرافراز، از حضرت باری تعالی، توفیق روزافزون و رقم زدن حماسه های ماندگار را در سایه توجهات حضرت ولی عصر (عج) و هدایت های نائب بر حقش مقام معظم رهبری، برای وجود مبارکتان مسالت دارم.

مؤید و منصور باشید

ناصر سودانی قائم مقام دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) اهواز