یکشنبه - ۲۳ اردیبهشت - ۱۴۰۳

فعالیت های واحد خواهران دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) برای مناطق سیل زده

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال

به گزارش روابط عمومی دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) اهواز، اساتید، دانشجویان و مسؤولان واحد خواهران دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) اهواز، از مناطق سیل زده بازدید کردند.
براساس این گزارش، واحد خواهران دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) اهواز به مدت 9 روز در مناطق سیل زده به صورت مستقر فعالیت کردند؛ البسه بچه گانه و زنانه و مردانه، لوازم بهداشتی، مواد شوینده، اسباب بازی، دمپایی، شیر خشک، کتابهای داستان، روسری و عبای عربی از سوی اساتید، دانشجویان و مسؤولان واحد خواهران دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) اهواز تحویل سیل زدگان شد.

فعالیت های فرهنگی از قبیل آموزش احکام، آموزش مسائل اجتماعی و نیز قصه گویی برای سیل زدگان از دیگر برنامه های واحد خواهران دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) اهواز در مناطق سیل زده بود.
همچنین، توزیع بسته های فرهنگی، تشکیل حلقه های صالحین و نیز همدردی با سیل زدگان کودک، نوجوان و بزرگسال از دیگر برنامه های مهم فرهنگی اساتید، دانشجویان و مسؤولان واحد خواهران دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) اهواز در مناطق سیل زده بود.

گفتنی است، فعالیت های واحد خواهران دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) اهواز در مناطقی همچون، اردوگاه یادمان شهدای هویزه، اردوگاه ثامن الائمه، اردوگاه جوادالائمه، روستاهای الحایی و مسیر تصفیه قند و شکر، صورت گرفت.