جمعه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۳

پیام تبریک مسئول بسیج دانشگاه امیرالمومنین(ع) اهواز به منتخبین شورای تبیین و مواضع بسیج دانشجویی استان خوزستان.

در پی برگزاری انتخابات شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی، محمد جواد داودی فرمانده بسیج دانشجویی دانشگاه امیرالمومنین (ع) در پیامی به اعضای جدید شورا، انتخاب به شایسته آنان را تبریک عرض کرد  متن پیام به شرح زیر می باشد

بسم رب الشهداء و الصدیقین

منتخبین شورای تبیین بسیج دانشجویی استان خوزستان.
اکنون که سرمایه اعتماد دانشجویان، که به حق یک امانت الهی است بر دوش شما قرار گرفته است،ازطرف خانواده دانشگاه امیرالمومنین(ع) اهواز، انتخاب شایسته شما بزرگواران در شورای تبیین و مواضع بسیج دانشجویی استان خوزستان را تبریک عرض نموده و از خداوند متعال توفیق روز افزون در خدمت به انقلاب و آرمان های والای امام و رهبری معظم را برای شما خواستارم.
امیدوارم که در کنار یکدیگر بتوانیم این مسیر که راه شهیدان (شهدای صدر اسلام،شهیدان انقلاب اسلامی،شهدای هشت سال دفاع مقدس و ....)
می‌باشد را به سرانجام برسانیم
برادر کوچک شما