چهارشنبه - ۵ اردیبهشت - ۱۴۰۳

برگزاری پویش ملی نذر کتاب با عنوان "اهدای کتاب، اهدای دانایی" از سوی سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران

به گزارش معاونت فرهنگی دانشگاه امیرالمومنین (ع)، مسابقه کتابخوانی کوتاه با عنوان "تابستان با کتاب" و پویش ملی نذر کتاب با شعار «اهدای کتاب، اهدای دانایی» به همت شبکه رادیویی فرهنگ برگزار می گردد.

این دوره از مسابقه کتابخوانی از اول تیرماه آغاز گشته و تا پایان شهریور ماه 1399 ادامه خواهد داشت.

بر اساس این طرح، افراد حقیقی و حقوقی تشویق می شوند که کتاب های غیر ضروری، مفید و قابل استفاده خود را جهت استفاده در مناطق محروم  دهند تا رغبت بیشتری در جامعه برای مطالعه ایجاد شود و همگان بتوانند از مطالعه لذت ببرند و سطح سواد مطالعه خود را بالا ببرند.

گفتنی است منتخب صدای مخاطبان و مشارکت کنندگان در این طرح ملی در بسته های کوتاه رادیویی با عنوان « صدای شما، کتاب شما» از رادیو فرهنگ پخش خواهند شد.