دوشنبه - ۱۷ اردیبهشت - ۱۴۰۳

مراسم بزرگداشت رحلت بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران وقیام ۱۵ خرداد برگزار شد

مراسم بزرگداشت رحلت بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران وقیام ۱۵ خرداد در دانشگاه برگزار شد

در این مراسم ،حاج احمد طرفی مداح کشوری به یاد امام خمینی کبیر (ره) وشهدای پانزده خردادمداحی و نوحه سرایی باشکوهی نمودند .در ادامه مراسم ،حجت الاسلام والمسلملین سروستانی ضمن بیان حدیثی ازحضرت امام جعفرصادق (ع)ذَا مَاتَ الْعَالِمُ ثُلِمَ فِي الْإِسْلَامِ ثُلْمَةٌ لَا يَسُدُّهَا شَيْءٌ إِلَى يَوْمِ الْقِيَامَةِ.

ترجمه حدیث(هرگاه عالمی بمیرد رخنه ای جبران ناپذیر در اسلام ایجاد می شود كه تا روز قيامت هيچ چيز آن را فرو نمى ‏پوشد)

به بیان ویژه گیهای برجسته امام خمینی (ره)

ازجمله خدامحوری درهمه ابعادزندگی ،کسب درجات بالای علمی وفقهی ،شجاعت وتوکل برخداونرسيدن ازهیچ قدرتی غیرازخدا

ساده زیستی ،کمالات اخلاقی ‌ ، پیشقدم بودن درعمل به انچه به زبان جاری می کرد مصداق (کونوادعاة الناس بغيرالسنتكم)

وگرامیداشت یادوخاطرشهدای قیام ۱۵خردادکه درحقیقت قیام ۱۵خردادآغازمبارزه باطاغوت وحامیان آنها بود.

همچنین بابیان گرامی داشت سالروز آغازرهبری حکیمانه رهبرفرزانه انقلاب اسلامی خلف صالح امام که توانست کشتی انقلاب را بااقتدارازطوفانهاوموانعی که دشمن ایجادکردعبوردهدمطالبی بیان نمود.