جمعه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۳

مسابقه بزرگ در امتداد ولایت به مناسبت عید غدیر

به گزارش معاونت فرهنگی دانشگاه امیرالمومنین (ع)،  به مناسبت عید بزرگ غدیر خم معاونت فرهنگی دانشگاه امیرالمومنین (ع) مسابقه بزرگ «در امتداد ولایت» را  طراحی کرده که به 14 نفر برتر این مسابقه جوایز ارزشمندی اهدا خواهد کرد.

به گفته حجت الاسلام و المسلمین حریزاوی معاون فرهنگی دانشگاه، این مسابقه که شامل 14 سوال با محور ولایت و عید غدیر است در روز شنبه مورخ  18 مردادماه راس ساعت 14 مصادف با روز عید غدیر به صورت مجازی و در سامانه آموزش مجازی دانشگاه برگزار خواهد شد و به 3 نفر برتر این مسابقه مبلغ 1.000.000 ریال و به 11 نفر از شرکت کنندگان که به بیشترین جواب صحیح را داده باشند مبلغ 500.000 ریال اهدا خواهد.

دانشجویان گرامی میتوانند با نام کاربری و رمز عبوری که در زمان آزمون پایان ترم جاری استفاده کردند وارد سامانه آزمون در امتداد ولایت شوند و در مسابقه شرکت کنند.